Tuesday, 18 October 2016Bismillahirohmanirrahim

Ya Allah , Jika pedampingku telah ENGKAU tetapkan , maka gerakkanlah hatinya untuk menujuku...
Pertemukanlah kami dalam sebaik-baiknya pertemuan untuk menuju Redha-mu..kerana ENGKAU lah yang berhak atas hati hamba-hamba Mu ... Dan ENGKAU juga yang berkuasa membolakbalikkannya...
Ya Allah , Yang Maha Pencinta , Yang Maha Pemilik Hati... jika ENGKAU ciptakan dia untukku , penuhi hatinya dengan kasih sayangMu .. Terangi langkahnya dengan cahayaMu ... Limpahkan kelapangan dalam qalbunya dengan kesabaran..
Ya Allah , tiada tempat ku bersandar selain kepadaMu ... Ku titipkan sayangKu padaMu untuknya .. Ku titipkan rinduKu padaMu untuknya .. Mekarkan cintaku bersama cintanya ... Satukan hidupKu dan hidupnya dalam cintaMu..
Ya Allah , Ku yakin bila saatnya sudah menghampiri ... Pasti kebahagiaan itu akan aku dapati ... Mohon beri aku kekuatan dan kesabaran dalam penantianku..
Ya Allah , Kirimkan dia yang dapat membawa kebaikan .. Baik bagi duniaku , akhiratku dan agamaku .. Agar kami dapat bersama-sama berjamaah untuk tetap menujuMu.. Bimbinglah hati kami ... Kuatkan hati kami .. Penuhi dengan Rahmat serta kasih SayangMu selalu ... Aamiinn Yarabbal Aalaamiinn...

    d

0 comments:

COPYRIGHT @ SEGALA YANG TERCATAT DIATAS SEMUANYA HAK MILIK LOVE STORY PRINCESS EYZAA